Vracht. Klinkt erg vernederend. Niemand van ons wil dat deze ruime epithet op een dag is gehecht aan onze naam en voor altijd overschaduwt onze seksuele prestaties.

Het idee dat je te snel eindigt, streeft elke man precies aan sinds hij begon te masturberen en wakker te worden «Met ochtendpeg». En met haar komt de vraag – Hoe de seksuele handeling te verlengen.

Beschermend

Het eerste advies dat zal helpen om seks uit te breiden, universeel, is praktisch en nuttig van alle kanten, ongeacht hoe cool. Om ejaculatie te vertragen, gebruik condooms met anestheticum. U kunt met een soortgelijk effect smeermiddel toevoegen en de mate van excitatie de hele tijd verminderen.

Begin met de geliefde

Wie in het algemeen lost, je hebt je te snel of normaal voltooid? Hoogstwaarschijnlijk uw partner. In de regel bereiken meisjes een orgasme meer dan jongens, dus denk je dat als je eerder klaar bent dan zij, het dan in de steek laten en fit. Je kunt dit vermijden, te beginnen met het voorspel gewijd aan de geliefde. Laat haar eerst worden opgeladen en wordt daardoor dichter bij het orgasme voordat u begint te hebben.

Open de erectie-ring

Als de bloeduitstroom van het lid te snel is, voltooit u. Daarom moet dit proces worden vertraagd. Stel je een fles van een sterke alcohol in de bar voor. Als er geen dispenser in de nek was, dan zou je in een kwestie van seconden een volledig glas Ukkar gieten en, zonder na te denken, zouden ze in de prullenbak zijn verdronken. En dus is het nodig om het glas voor minstens lange tijd voor minstens 100 gram te vullen, het begrijpen hoeveel u nu alcohol gebruikt. Erquent ring, zoals deze dispenser, geeft een lid weer en vermindert de bloeduitstroom.

Maak pauzes tijdens de wet

Seks geeft ons het plezier dat we de woede binnenkomen en beginnen snel te versnellen, waardoor de finale wordt gebracht. Als het je lijkt dat je te snel klaar bent, maak dan breaks als je denkt dat je al sluit. Pauzeer, trouwens, een vrouwelijk orgasme helderder.

HAAST JE NIET

De Raad is vergelijkbaar met de vorige, alleen in viagra kopen apotheek dit geval hebben we het over wat u niet nodig hebt om de snelheid te zijn. Jouw taak – Overwin de baan zonder ongevallen, en niet de eerste om de finishlijn over te steken.

Verandering stelt

Zodat de pauzes en pauzes niet ongemakkelijk waren in de manier waarop je gewoon de buik liegt en wacht wanneer het hartritme normaal komt, bespreek met de geliefde, welke houding zal het volgende proberen.

Ademen

Het lijkt je misschien dat als jij, het naderen van het orgasme, je adem arresteert, het zal helpen de finale te vertragen. Niet. In feite is het mogelijk om alleen in de arena aan het einde van de strijd te houden met de hulp van de juiste ademhalingstechniek. Maak diep adem en uitademingen, zoals tijdens een training en kijk hoe de adem niet wordt onderschept.

Vaker seks hebben

Een van de belangrijkste redenen waarom mannen al te snel orgasme kunnen bereiken, – Onvoldoende hoeveelheid geslacht in hun leven. Stel je een kind voor dat heel erg van chocolade houdt, maar hij is voortdurend beperkt vanwege allergieën. Wanneer hij eindelijk snoep mag eten, zal hij zo snel schoner zijn dat het nauwelijks aangenaam is. Met jou hetzelfde verhaal als je zelden in een intieme nabijheid komt. Zodra het meisje je lid raakte, ben je al op de zevende hemel van geluk en klaar om vuurwerk te laten. Je bent niet in het leger en niet in de gevangenis om jezelf te beperken. Vaker seks hebben. Goed, of tenminste masturberen.

WEES NIET NERVEUS

Er zijn altijd enkele problemen van stress. Inclusief tijdens seks wordt het vaak de reden waarom alles niet volgens plan gaat. Mentale gezondheid – Belofte

van lange en verzadigde nacht, dus zorg voor jezelf (en je geliefden).

Uitwassen

Het gebrek aan slaap kan leiden tot problemen met de bloedcirculatie, stress, hoofdpijn en andere ziekten. Zorg er daarom voor om precies zo goed te slapen als je opgewekt en energiek moet voelen.

Sport

Sport verbetert je bloedcirculatie, maakt je winterhard en bereidt zich voor op een seksmarathon beter dan welke andere leven activiteit. Bovendien zul je er goed en voelen, en het gebrek aan complexen, twijfels en angsten zullen helpen de seksuele handeling uit te breiden.